Bekijk de avonturen van Rommelpiet op PietenTube!

Welke Piet vind jij het leukst? Wij weten het wel! Misschien ken je hem wel: Rommelpiet. Dit is de meest rommelige piet van Sinterklaas. Overal waar hij komt in Nederland, maakt hij er een zooitje van. De andere Pieten vinden dit soms vervelend, maar ze houden wel van hem! Rommelpiet doet ook een heleboel gezellige dingen waar de andere Pieten blij van worden. Hij is muzikaal en hij houdt van een feestje! Deze Piet heeft zelfs een vrolijk liedje gemaakt: Sinterklaas Skippybal! Als je dit liedje hoort begin je direct te dansen! Kun je geen genoeg krijgen van deze chaotische maar vrolijke Piet? Vanaf 4 november kun je de avonturen van Rommelpiet en de andere pieten volgen op PietenTube!

Sinterklaas en de Pieten op PietenTube

Pietentube is een gezellig kanaal op Youtube. Iedere schooldag komt er een nieuwe aflevering op het kanaal te staan. Influencer Ronald en Brugklas-ster Belle Zimmerman nemen je mee in de wereld van de Club van Sinterklaas. Zij volgen de Sint en zijn pieten op de voet. Alles wat er gebeurt met sinterklaas en de pieten wordt namelijk gefilmd voor PietenTube. En zoals je weet, maken de Sint en zijn Pieten ieder jaar weer heel veel mee. Er gebeurt natuurlijk van alles wanneer de Club van Sinterklaas onderweg is met de Pakjesboot naar Nederland. Gelukkig kun jij heel goed op de hoogte blijven, door elke schooldag naar PietenTube te kijken. Een maand lang kun je dan alles zien wat de Sint en zijn Pieten meemaken.

Hoe kan je Pieten Tube vinden?

Pieten Tube kun je vinden door op het Youtube kanaal van de Club van Sinterklaas te kijken. Misschien ken je dit YoutTube kanaal al, bijvoorbeeld van:

  • de vele leuke filmpjes
  • liedjes van de Club van Sinterklaas
  • Oude afleveringen van De Club van Sinterklaas

Vanaf maandag 4 november vindt je hier dus elke week nog meer leuks! Je kunt het PietenTube kanaal hier vinden: https://goo.gl/Gxx0iW.

Wil jij dus weten welke spannende avonturen de Club van Sinterklaas dit jaar weer meemaakt? Ben je benieuwd of alle cadeautjes heelhuids aankomen? Of vind je het gewoon heel leuk om die gekke pieten allerlei capriolen te zien uithalen? Kijk dan naar PietenTube!